A palacsintához simára keverjük a hozzávalókat annyi szódavízzel, hogy a szokásosnál kicsit sűrűbb masszát kapjunk. Ezután egy közepes méretű, vékonyan kiolajozott serpenyőben a szokásos módon egyenként kisütjük az átlagosnál kicsit vastagabb palacsintákat.
A raguhoz egy serpenyőben felhevítjük az olajat és üvegesre pároljuk benne a finomra vágott hagymát. Hozzáadjuk a kétféle húst és fehéredésig pirítjuk, ezután hozzáadjuk az apróra felvágott répát és a zellert, majd átpirítjuk. Felöntjük a borral és addig főzzük, amíg az alkohol elpárolog róla. Hozzáadjuk a sűrített és a darabolt paradicsomot, megsózzuk, majd kakukkfűvel és aprított bazsalikommal ízesítjük. Ezután lassú tűzön az egész ragut készre főzzük.
Egy kb. 18-20 cm-es tortaformát kivajazunk és meghintünk zsemlemorzsával, majd a formába teszünk egy palacsintát, megkenjük 2-3 ek raguval, megszórjuk reszelt sajttal és befedjük egy másik palacsintával, majd így folytatjuk tovább a rétegezést. Legfelülre palacsintát teszünk, amit megszórunk reszelt sajttal és 180 fokon addig sütjük, amíg a sajt megpirul a tetején. A formában hagyjuk kihűlni, majd cikkekre vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.