A csirkét megmossuk. Megszórjuk sóval, borssal, a majoránnával és 1 db citrom lereszelt héjával. A tepsibe fektetjük, rámorzsolunk 2 ek vajat, és lefedve, 180 fokra előmelegített sütőben kb. 40 percig sütjük, majd fedő nélkül még 30-35 percig.
A csicsóka héját körömkefével vagy mosogatószivaccsal ledörzsöljük, majd alaposan megmossuk. Hasábokra vágjuk, és megpirítjuk a vaj és az olívaolaj keverékén a felszeletelt hagymával együtt. Ezután lefedjük, és gyakori kevergetés mellett 10-15 percig pároljuk. Közben ráreszeljük az egyik citrom héját, és ráfacsarjuk a levét is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.