A hagymát apróra vágjuk, kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a darált húst. Fűszerezzük és sűrített paradicsommal összekeverjük és felöntjük egy kevés vízzel, de ügyeljünk arra, hogy a végén ne maradjon sok leve.
A darálthússal megtöltjük az alaprecept szerint elkészített és kisütött palacsintákat. Mindegyiket rézsútosan 3 részre vágjuk és egy közepes, kiolajozott tepsibe rakjuk úgy, hogy egy kicsit fedjék egymást.
A zöldséget kevés sós vízben megfőzzük, majd hozzáadjuk a krémsajtot, a tejszínt, a borsot és a szerecsendiót. Tejszín és krémsajt helyett reszelt sajtot is olvaszthatunk bele egy kevés tejjel. A sajtmártásos zöldséggel leöntjük a palacsintákat, és reszelt sajttal megszórjuk. 200 °C-os sütőben addig sütjük, amíg a sajt pirulni kezd.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.