Az egrest megtisztítjuk. Karamellizáljuk a mézet, majd hozzáadjuk a gyümölcsöt. Megfűszerezzük a fahéjjal, a csillagánizzsal, a vaníliával és a sóval. Alacsony hőmérsékleten a gyümölcsöt puhára főzzük.
Leszűrjük a megpuhult egrest, majd átpaszírozzuk egy lábosba. Hozzáadjuk a tejszínt és a tejet, majd felforraljuk. Megpirítjuk a mandulát a forró vajon.
Felverjük a tojást a fahéjjal, majd belemártjuk a kalácsszeleteket. Felforrósítjuk az olajat és a kalácsszeletek mindkét oldalát aranybarnára sütjük. A levest a pirított mandulaszeletekkel díszítjük és a bundázott kaláccsal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.