Sózzuk-borsozzuk meg a húst, majd a felforrósított olajon pirítsuk meg. Tegyük át tepsibe a pecsenyelével, 2 gerezd fokhagymával, a hagymával, valamint a paradicsommal együtt. A serpenyőben forraljunk fel 1 dl vizet, és öntsük a hús alá. Fedjük le a tepsit alufóliával, és toljuk a 140 fokos sütőbe 30 percre, majd távolítsuk el a fóliát, és 160 fokon süssük a húst további 10 percig. Végül pihentessük 10 percig. A pecsenyelevet turmixoljuk össze.
Aprítsunk finomra 8 gerezd fokhagymát, és a felforrósított vajon pirítsuk néhány percig. Keverjük hozzá a tejfölt és a citromlevet.
A csomagoláson megadott utasítás szerint főzzük ki a tésztát, majd szűrjük le, és a főzőléből tegyünk félre néhány ek-nyit. Forgassuk össze a tésztát a fokhagymás tejföllel, locsoljuk meg a félretett főzőlével, szórjuk meg a petrezselyemmel, és pirítsuk néhány percig. A végén sózzuk meg. Kínáljuk a felszeletelt húst a tésztával és a pecsenyelével.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.