A lisztet összedolgozzuk 1 csipet sóval, a vajjal és a tojással. Folpakba csomagoljuk, és a hűtőbe tesszük 1 órára.
A megtisztított karfiolt rózsáira bontjuk, és forrásban lévő, sós vízben roppanósra főzzük. A megtisztított pórét felkarikázzuk, a füstölt húst felkockázzuk, majd együtt megpirítjuk a felforrósított olajon.
Kivajazunk egy lepényformát. A tésztát kinyújtjuk, és a formába simítjuk. Ráhelyezünk alufóliát, majd megszórjuk szárazbabbal, és 180 fokra előmelegített sütőben 15 percig vakon sütjük. Kivesszük, eltávolítjuk a babot és a fóliát.
A karfiolos-pórés-füstölt húsos keveréket elosztjuk az elősütött tésztán. A tejszínt a tojással habosra keverjük, majd a tésztára locsoljuk. Végül ízlés szerint megsózzuk és megborsozzuk, rászórjuk a reszelt sajtot, és 180 fokon 40–45 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.