A durvára vágott mogyorót és mandulát egy tálba szórjuk. Összekeverjük a citromhéjjal, a felaprított sárgabarackkal és a narancshéjjal.
Egy másik tálba szitáljuk a kakaóporral elvegyített lisztet, hozzáadjuk az őrölt fűszereket, és alaposan összekeverjük a másik tál tartalmával.
A cukrot és a mézet állandó keverés mellett felolvasztjuk. Felforraljuk, sűrű, sötét masszát főzünk belőle, és beleforgatjuk a magvas keveréket.
A masszát kivajazott tortaformába töltjük, és vízbe mártott evőkanállal elegyengetjük. 160 fokon 50 percig sütjük, majd porcukorral megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.