A káposztát lereszeljük egy káposztareszelőn. Megsózzuk, és 20 percig állni hagyjuk. A kiengedett levét kicsavarjuk és leöntjük róla.
Felforrósított olajon megpirítjuk, végül megszórjuk egy kevés cukorral és karamellizáljuk. Ezután egy tálba tesszük és kihűtjük.
Beleütjük a tojást, majd annyi liszttel összegyúrjuk, hogy lágy masszát kapjunk. Sóval és borssal fűszerezzük.
Serpenyőben egy kevés olajat forrósítunk, és a masszából kisebb halmokat teszünk bele. Lelapítjuk, majd a lepények mindkét oldalát aranysárgára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.