A tojásfehérjéket a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és a kókuszreszeléket, majd óvatos mozdulatokkal összeforgatjuk. A masszát egy sütőpapírral bélelt, 20x30 cm-es tepsibe simítjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt megsütjük.
A krémhez a tojássárgákat a cukorral, a vaníliás pudingporral és a tejjel csomómentesre keverjük, és sűrűre felfőzzük. Amikor kihűlt, a vajjal habosra keverjük.
A krémet rákenjük a tésztára, majd kókuszreszelékkel megszórjuk a tetejét, és minden szeletre teszünk 1-1 szem mogyorót.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.