A húst kissé kiklopfoljuk, megsózzuk, és a mustárba kevert borssal mindkét oldalán megkenjük.
A hússzeletek egyik felére ráfektetünk egy sonka és egy sajtszeletet, majd újból egy szelet sonkát, a másik oldalát pedig ráhajtjuk, és fogvájóval néhány helyen összetűzzük.
A lisztbe belekeverjük a pirospaprikát, megforgatjuk benne a töltött húsokat. Kiolajozunk egy tepsit, és belefektetjük a húst, és alufóliával befedjük. Forró, előmelegített sütőben 210 fokon 50 perc alatt egyszer-kétszer megfordítva pirosra sütjük. A fóliát levéve még 10 percet sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.