A hozzávalókból, tojás, liszt, zabpehely, tej, cukor, só, étolaj, élesztő palacsintatésztát készítünk.10 percig állni hagyjuk, majd kevés szódavizzel hígítjuk.
A gerezdre vágott almát vajon cukorral karamelizáljuk. A mákot vaniliáscukorral, kevés fahéjjal és citromhéjjal összekeverjük. A babot villával pépesítjük és mustárral, borssal, szerecsendióval, sóval ízlés szerint ízesítjük.
Négy nagy palacsintát sütünk, megtöltjük őket a töltelékkel. Az egyik félét hengerré a másikat háromszögre hajtjuk. Egy tányéra helyezzük. Almával porcukorral a babosat tejföllel paprikával díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.