A csicseriborsót leszűrjük, átöblítjük, és lecsepegtetjük. A megtisztított újhagymát finomra vágjuk, a koktélparadicsomokat pedig négyfelé. A meghámozott uborkát és zellert felkockázzuk.
Az öntethez a zöld fűszerek leveleit lecsipkedjük, finomra vágjuk azokat, és összekeverjük az olívaolajjal, a citromlével, valamint egy kevés sóval és borssal.
Az előkészített hozzávalókat tálba tesszük, meglocsoljuk a dresszinggel, és az egészet alaposan összeforgatjuk. A salátát a hűtőbe tesszük egy kis időre, hogy az ízek összeérjenek. Egy kevés szezámmaggal megszórva tálaljuk. Pirítós illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.