A tejszínes csirkés rakott pennéhez a tésztát sós vízben megfőzzük. A csirkemellet csíkokra vágjuk, fűszerezzük, és kevés olajon fehéredésig pirítjuk. Ráreszeljük a fokhagymát, egy kicsit együtt pirítjuk, azután felöntjük a főzőtejszínnel.
A tésztát leszűrjük, összekeverjük a tejszínes fokhagymás csirkemellel és a tejföllel. Kivajazott tűzálló tálba öntjük. A paradicsomot cikkelyekre vágjuk és beletűzdeljük a tésztába. Megszórjuk a reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben, 180 fokon, 20 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.