A rizst kétszeres mennyiségű vízben megfőzzük, majd félretesszük. A megtisztított, leszárazott spenótot forró vízben 5 percig főzzük, majd leszűrjük és átpasszírozzuk.
Felforrósítjuk az olajat, és üvegesre pároljuk rajta a meghámozott, finomra vágott hagymát. Hozzáadjuk a darált húst, és kevergetve fehéredésig pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, azután összeforgatjuk a rizzsel és a spenóttal.
A tejfölt simára keverjük a tojással és a megtisztított, lereszelt fokhagymával.
Összekeverjük a rizses keverékkel, és egy kivajazott tűzálló tálba simítjuk, majd előmelegített 170 fokos sütőben 20 percig sütjük.
Közben a meghámozott, felkockázott burgonyát sós vízben puhára főzzük, leszűrjük, és burgonyanyomóval áttörjük.
Hozzáadjuk a tojássárgáját, a tejet, egy kevés sót, a frissen reszelt szerecsendiót, és krémesre keverjük.
A krumplipürét a rizses húsra simítjuk, villával hullámokat húzunk a tetejére, és tovább sütjük addig, amíg a burgonyapüré megkeményedik, és kissé megpirul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.