A darált húst tálba tesszük, megsózzuk és megborsozzuk. Hozzáadjuk a finomra vágott petrezselymet, a tojásokat és a zsemlemorzsát. Alaposan összedolgozzuk.
A megtisztított szőlőleveleketleforrázzuk, majd szárazratöröljük. Kiterítjük, mindre halmozunk a töltelékből, és feltekerjük a leveleket. A végeket benyomkodjuk. A töltött levélkéket kivajazott tűzálló tálban elrendezzük. Felarikázzuk a megtisztított hagymákat, és a töltött levelekreszórjuk. Leöntjük a borral, majd 160 fokos sütőben 45 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.