A vizet felforraljuk a sóval, majd beleszórjuk a tésztát, megfőzzük és leszűrjük. A sonkát és a tisztított újhagymát aprítógépben felaprítjuk. Egy serpenyőben olajat hevítünk, és megpirítjuk a fokhagymát, majd rárakjuk az újhagymát és a sonkát, és együtt pároljuk.
Belekeverjük a mascarponét és a felvert tojást. Egy sütőtálat kikenünk olajjal, majd meghintjük zsemlemorzsával.
A tésztát összekeverjük a krémmel, majd a sütőtálba halmozzuk és elsimítjuk. 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk 15 percre, amíg ropogósra sül. Friss salátával kínáljuk.
Megjegyzés
Friss újhagymával a sütőben ropogósra pirítva varázslatos ízharmónia.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.