Az uborkát és a retket vékony karikára vágjuk. A tojást 10 perc alatt keményre főzzük, megpucoljuk, és felkarikázzuk. A krémsajtot egy tálban kikeverjük a sóval és a borssal.
Egy körülbelül 26 cm-es átmérőjű tortaformába sütőpapírt helyezünk, és elkezdjük a rétegezést. Először beleteszünk egy sor kenyeret az aljára és az oldalára is. Megkenjük a sajtkrémmel, és egy sor sonkát helyezünk rá, majd ismét kenyeret. A kenyereket újra megkenjük a krémsajttal, majd megszórjuk a reszelt sajttal. Retekkel, uborkával és főtt tojással kirakjuk a tetejét, majd lefedjük kenyérrel.
Levesszük a tortaforma karimáját, és a maradék krémsajttal megkenjük a tetejét és az oldalát. Hidegre tesszük minimum fél órára, majd tojáskarikával, uborkával, retekkel, kaporral és a petrezselyemmel díszítjük a tetejét. Egy rövid ideig a hűtőben pihentetjük, majd úgy, mint egy hagyományos tortát, szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.