A zabpelyhet aprítóval vagy kávédarálóval daráljuk meg, majd keverjük össze egy csipet sóval. Ezután öntsük hozzá a meglangyosított tejet, majd keverjük alaposan össze, és hagyjuk kb. 20 percet állni.
Amikor a zabpehely már teljesen felszívta a tejet, adjuk hozzá a mézet, a cukrot (v. édesítőszert), az egész tojásokat, az olajat, majd szintén keverjük simára. Ezután egy kiolajozott palacsintasütőbe tegyünk kisebb halmokat a masszából, majd alacsony hőmérsékleten süssük a palacsinták mindkét oldalát szép pirosra.
A gránátalma magokat turmixoljuk össze, majd öntsük egy szűrőbe és szűrjük le a levét. A narancs héját reszeljük le, majd facsarjuk ki a levét. Egy edénybe tegyük bele a cukrot, adjuk hozzá a narancslevet, a reszelt narancs héjat, a gránátalma levet, a vaníliás cukrot, az étkezési keményítőt, az olvasztott vajat, és az egész tojásokat, majd keverjük simára. Ezután gőzfürdő fölött, állandó kevergetés mellett, addig főzzük még puding állagúra besűrűsödik. Az elkészült krémet teljesen hűtsük ki mielőtt felhasználnánk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.