Az apró kockákra vágott szalonnát megpirítjuk, a pörcöt félretesszük. A zsírban üvegesre pároljuk a finomra vágott hagymát. A párolt hagymára tesszük a felvágott paprikát és paradicsomot, megszórjuk pirospaprikával, felöntjük a füstölt lével, majd felforraljuk. Hozzáadjuk a zöldbabot, a vékonyan felszeletelt sonkát és a tarhonyát. Fedő alatt, lassú forralással puhára főzzük 25-30 perc alatt.
Végül belekeverjük a tejfölt, sózzuk, frissen őrölt borssal ízesítjük.
Leveses tálba szedjük, a tetejét meghintjük a félretett szalonnapörccel, petrezselyemzölddel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.