2 ek olajat felforrósítunk, és üvegesre pároljuk rajta a finomra vágott hagymát. Hozzáadjuk a felkockázott burgonyát és pasztinákot, majd együtt pirítjuk néhány percig. Megsózzuk és megborsozzuk, felöntjük a húslevessel, és lefedve 25 percig főzzük.
A kolbászt vékonyan felkarikázzuk, majd 1 ek felforrósított olajon ropogósra sütjük. Konyhai papírtörlőre szedjük, és félretesszük.
A levest levesszük a tűzről, és botmixerrel pürésítjük a zöldségeket. Belekeverjük a tejfölt, megsózzuk és megborsozzuk, majd 1 csipet szerecsendióval fűszerezzük.
Csészékbe adagoljuk a levest, és ropogós kolbászkarikákkal kínáljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.