2 ek olajat felforrósítunk, és üvegesre pároljuk rajta a finomra vágott hagymát. Hozzáadjuk a felkockázott burgonyát és pasztinákot, majd együtt pirítjuk néhány percig. Megsózzuk és megborsozzuk, felöntjük a húslevessel, és lefedve 25 percig főzzük.
A kolbászt vékonyan felkarikázzuk, majd 1 ek felforrósított olajon ropogósra sütjük. Konyhai papírtörlőre szedjük, és félretesszük.
A levest levesszük a tűzről, és botmixerrel pürésítjük a zöldségeket. Belekeverjük a tejfölt, megsózzuk és megborsozzuk, majd 1 csipet szerecsendióval fűszerezzük.
Csészékbe adagoljuk a levest, és ropogós kolbászkarikákkal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.