A megtisztított, kockákra vágott céklát sütőpapírral kibélelt tepsibe terítjük. Olívaolajjal meglocsoljuk, sózzuk-borsozzuk, és a 180 fokos sütőben 60 percig sütjük.
A hagymát és a fokhagymát finomra vágjuk, és 5 dkg felforrósított vajon üvegesre sütjük. Hozzákeverjük a rizst, hozzáadjuk a bort, és kevergetve addig főzzük, amíg a rizs az összes bort magába nem szívja.
Kevergetve, kis adagokban hozzáöntjük az alaplét is. Beleforgatjuk a céklakockákat, a megmaradt vajat és a reszelt sajtot.
2023.12.20.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.