A megtisztított, kockákra vágott céklát sütőpapírral kibélelt tepsibe terítjük. Olívaolajjal meglocsoljuk, sózzuk-borsozzuk, és a 180 fokos sütőben 60 percig sütjük.
A hagymát és a fokhagymát finomra vágjuk, és 5 dkg felforrósított vajon üvegesre sütjük. Hozzákeverjük a rizst, hozzáadjuk a bort, és kevergetve addig főzzük, amíg a rizs az összes bort magába nem szívja.
Kevergetve, kis adagokban hozzáöntjük az alaplét is. Beleforgatjuk a céklakockákat, a megmaradt vajat és a reszelt sajtot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.