Az olajon üvegesre fonnyasztjuk a megtisztított, karikára vágott hagymát, meghintjük a pirospaprikával, és beletesszük a meghámozott, kimagozott, ujjnyi darabokra vágott cukkinit.
Hozzáadjuk a meleg vízbe mártott, meghámozott, cikkekre vágott paradicsomot, a kicsumázott, felszeletelt zöldpaprikát, megsózzuk, és fedő alatt, a saját levében puhára pároljuk.
Végül zsírjára sütjük, és hozzáöntjük a simára kevert tojásokat. Most már csak addig hagyjuk a tűzön, amíg meg nem kocsonyásodik. Finomra vágott petrezselyemmel meghintve, pirított kenyérszeletekkel körülrakva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.