A kekszet ledaráljuk, összekeverjük az olvasztott vajjal és belenyomkodjuk a tortaformába. Ezután 5 percre a sütőbe tesszük sülni 180 fokra.
A kávéhabhoz az instant kávéport összekeverjük a cukorral és rákanalazzuk a forró vizet, majd mixerrel addig keverjük, míg világos színű, kissé nyúlós habot nem kapunk. A mascarponet a cukorral, tejföllel, 2 kanál keményítővel, kávéhabbal és a habbá vert tejszínhabbal összekeverjük, majd egyenként hozzáadjuk a tojásokat.
Tortaformába öntjük, aztán minél gyorsabban kikeverjük belőle a buborékokat. Gőzben 120 fokon 1 órát sütjük (esetleg 1 óra 10 percet). Legalább egy éjszakát a hűtőben pihentetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.