A tészta hozzávalóit egy tálba rakjuk és jól összegyúrjuk, majd 25 db golyót formázzunk belőle. A kosárka formákat kikenjük olajjal és a golyókat bele nyomkodjuk óvatosan. Mindegyikbe egy kanál eperdzsemet rakunk.
A két tojás fehérjét kemèny habbá felverjük, belerakjuk a cukrot, a darált diót és egy kis reszelt citromhéjat! Kb tejföl állagú krémet kapunk. Ebből a krémből mindegyik kosárkákba teszünk egy kanállal. A tetejét megszórjuk darált dióval és 180 fokon 20 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.