A húst és a zöldségeket megtisztítjuk, alaposan megmossuk, felaprítjuk és a karfiol kivételével beletesszük egy nagy fazékba. Hideg vizet engedünk rá (kb. 10-15 cm-re lepje el a víz a hozzávalókat).
Mérsékelt tűznél elkezdjük főzni, ha felforrt, leszedjük a habját és megfűszerezzük. Kis lángon főzzük tovább, 1,5 óra múlva hozzáadjuk a karfiolokat rózsáira szedve, és készre főzzük.
Leszűrjük, külön válogatjuk a húst és a zöldségeket. A visszamaradt levesnek egy részétbehabarjuk a tejszínnel. Hozzáadjuk a finomra vágott kaprot és felforraljuk. Finom metélttel, apró tésztával vagy grízgaluskával tálaljuk. A húst és a zöldségeket is mellé kínáljuk. Friss petrezselyemlevéllel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.