A lisztet, a túrót, a margarint, a tojást és a sót alaposan összegyúrjuk, majd kb. 5 mm vastagra nyújtjuk. A kívánt alakzatra vágjuk: lehet hagyományos sajtos rúd, apró mákos, magos falatka, de hogy jövőre malacunk legyen, készíthetük négylevelű lóherét és némi cuki malac pofit is. (A lóherét 4 db szívecske formából tudjuk a legegyszerűbben elkészíteni. A malac pofihoz egy kerek tészta kiszúróra lesz szükségünk, a malac fülét pedig háromszögekből és hegyesszögekből készíthetjük. A szeme egész fekete bors.)
Az alakzatokat (mi most kis szezámmagos falatkákat készítettünk) lekenjük a felvert tojással és 180 fokos sütőben kb. 25-30 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.