Lisztezett felületen téglalap alakúra kinyújtjuk a leveles tésztát. Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk, és a kinyújtott tésztát belesimítjuk úgy, hogy pereme is legyen.
A tojásokat, a tejfölt és a cukrot krémesre keverjük, majd a fahéjjal és a rummal ízesítjük. A krémet a leveles tésztára kenjük.
A szilvát megmossuk, szárazra töröljük, kimagozzuk. A gyümölcshúst felszeleteljük, és elosztjuk a krémes rétegen.
A süteményt 180 fokra előmelegített sütőben 45 percig sütjük. Felszeleteljük és porcukorral meghintjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.