A lisztet, a tejfölt, az olajat, a tojások sárgáját, valamint a sót, az élesztőt és a krumplipürét másfél órára egy kenyérsütőgépbe tesszük dagasztani és keleszteni.
Ha megkelt a tészta, kinyújtjuk, lekenjük a zsírral, megszórjuk a frissen aprított kaporral, és ízlés szerint megsózzuk.
Ezután felhajtogatjuk, majd 20 percenként megismételjük ezt még háromszor. Végül ujjnyi vastagságúra nyújtjuk, és kockákra vágjuk.
195 fokon alsó és felső sütésen, az alsó rácson 25 perc alatt ropogósra sütjük.
Megjegyzés
A burgonya elhagyható, ha valaki ropogósabb tésztát szeretne kapni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.