A karfiolt rózsáira szedjük, és gőzpárolóban (vagy lábasban) megpároljuk, majd félretesszük. A sütőtököt falatnyi kockára vágjuk, és szintén puhára pároljuk. A hagymát és a fokhagymát megpucoljuk, és vékonyan felkarikázzuk.
Egy serpenyőben olajat hevítünk, rátesszük a hagymát és a fokhagymát, néhányszor átkeverjük, és hozzáadjuk a darált húst. Sóval, borssal és kakukkfűvel fűszerezzük, és készre pároljuk.
A quinoát kétszer annyi vízben megfőzzük és lecsöpögtetjük. Egy kiolajozott jénai aljára tesszük a quinoát, rátesszük a sütőtököt, a húst és a karfiolt.
A tejfölt összekeverjük a tojással, sóval, borssal és szerecsendióval, és a karfiolra öntjük. Megszórjuk a lereszelt sajttal, és 200 fokos sütőben 25 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.