Felforrósítjuk az olajat, és megsütjük rajta a paprikákat. Ha kissé kihűltek, meghámozzuk őket, eltávolítjuk a magjaikat és az ereket, majd darabokra vágjuk őket. Pürésítjük a tejszínnel, az uborkalével és kevés ásványvízzel, és a hűtőbe tesszük legalább 2 órára.
Megtisztítjuk a hagymát és a fokhagymát, majd mindkettőt finomra vágjuk. A visszamaradt olajon megfuttatjuk a hagymákat. Hagyjuk kihűlni, majd a behűtött leveshez keverjük. Meghámozzuk és felkockázzuk a kovászos uborkát és a paradicsomot. A hideg levest az uborkával, a paradicsommal és a kaporral kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.