A piskótához a tojások sárgáját habosra keverjük a cukor 1/3 részével. A fehérjét lágy habbá verjük a megmaradt cukorral. A kétféle keveréket összeforgatjuk, majd beleszitáljuk a lisztet, a kakaót, a sütőport, és hozzáadjuk a kávét. Tepsibe simítjuk, és 180 fokon 8-10 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni, majd a tésztából 5 korongot kiszúrunk.
A fehér csokit vízgőz fölött megolvasztjuk, a zselatint hideg vízbe áztatjuk. Vízgőz fölött összekeverünk 1 db egész tojást a cukorral és a likőrrel. Levesszük a tűzről, majd hozzáforgatjuk az olvasztott fehér csokit.
A megmaradt tojások fehérjét és a tejszínt külön-külön kemény habbá verjük, majd előbb a tejszínt, azután a fehérjehabot óvatosan a még langyos csokis masszához forgatjuk. Végül a kávét megmelegítjük, feloldjuk benne a kakaóport, és a krémhez csorgatjuk.
A tortácskákat desszertgyűrűben összeállítjuk: a piskótakorongot megkenjük szederlekvárral, majd ráhalmozzuk a krémet. 1 éjszakára a hűtőbe tesszük.
Másnap a zseléhez pürésítjük az áfonyát és a szedret. A szörpöt megmelegítjük, majd feloldjuk benne a zselatint. A gyümölcspüréhez adjuk, és a tortácskák tetejét bevonjuk vele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.