A széles metéltet a csomagolásán megadott utasítás szerint kifőzzük forrásban lévő, sós vízben. A főzőléből félreteszünk egy keveset, majd leszűrjük és lecsepegtetjük a tésztát.
A vajat felforrósítjuk, és beleforgatjuk a tésztát. Hozzáadjuk a félretett főzőlét, azután belemorzsoljuk a ricotta 3/4-ét, és összekeverjük. Ízlés szerint megsózzuk, megborsozzuk.
A tésztát 4 db tányérra halmozzuk, és elrendezzük rajta a megtisztított rukolát, vagy bébispenótot. Végül rámorzsoljuk a maradék ricottát, meghintjük egy kevés borssal, és meglocsoljuk az olívaolajjal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.