A csirkecombokat egy hőálló edénybe helyezzük. Rápakoljuk a lila hagymát, a magos mustárt, a sűrített paradicsomot, a mézet, a füstölt pirospaprikát, a balzsamecetet, és a szójaszószt. Ezután sózzuk, borsozzuk, aztán mehet rá a sör és az olaj, majd jól összekeverjük az egészet. Ha ezzel megvagyunk, a fokhagymát is rádobjuk.
Lefedve sütőbe tesszük, és 150 fokon 3 órán át főzzük, majd fedő nélkül még 15 percet. Ha letelt az idő, kivesszük a sütőből, és a husikat áttesszük egy kényelmesebb tálba, ahol két villa segítségével szálaira húzzuk. Miközben hül, még sok nedvességet vesz fel a hús, szóval ne aggódjunk, ha kicsit szaftosabb.
Tálaláshoz egy tortilla lapot megpakolunk salátalevéllel, koktélparadicsommal, majd egy adag húst szépen, egyenletesen ráhalmozunk. Ezután nincs más dolgunk, mint összehajtani a tortillát és már tálalhatjuk is.
NÉZD MEG VIDEÓN IS, HOGYAN KÉSZÜL A TÉPETT CSIRKE TORTILLÁBA TÖLTVE
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.