A lisztet összegyúrjuk az élesztővel, a tejjel, a sóval, a tojással, az olajjal, és egy kevés vízzel, majd kb 1 órán át pihentetjük.
Közben elkészítjük a tölcséreket, vastag gurigát vagy A 4 es rajzlapot a rövidebb él mentén feltekerjük, majd alufóliába tekerjük.
A tésztát kinyújtjuk és 8 részre osztjuk, majd még 5 percig pihentetjük. A tésztákat megsodorjuk ujjnyi vastagságúra, majd feltekerjük az alufóliára. Lekenjük tojással, megszórjuk szezámmaggal és/vagy lenmaggal, és ismét 10 percig pihentetjük. Nagy fokozaton kb 20 perc alatt aranybarnára sütjük.
A vöröshagymát megpirítjuk, hozzáadjuk a feldarabolt csirkemájat, kakukkfűvel és borssal ízesítjük, és megpirítjuk. Sót akkor szórunk rá, amikor megfőtt.
A felszeletelt zöldbabot sós vízben megfőzzük, ha megpuhult, hideg vízben leszűrjük. A szezámmagot egy serpenyőben lepiríjuk, majd beleforgatjuk a megfőtt babot. Olívaolajat csorgatunk rá, sózzuk, borsozzuk. Végül a májat és a zöldbabot beletöltjük a tészta tölcsérekbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.