A tojásokat keményre főzzük. Azután leöblítjük hideg vízzel, meghámozzuk, hosszában félbevágjuk mindet, majd kikaparjuk a sárgáját. Ezt összedolgozzuk a felaprított kapribogyóval és a lecsepegtetett, villával áttört tonhallal. Hozzákeverjük a sajtkrémet, valamint a mustárt, végül megsózzuk és megborsozzuk.
A tonhalas krémet habzsákba töltjük, és nyomunk belőle egy keveset a tojásfehérjékbe. A salátaleveleket meglocsoljuk a citromlé és az olaj keverékével, majd egy tálra halmozzuk a megmosott, négyfelé vágott paradicsomokkal együtt, és elrendezzük rajta a töltött tojásokat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.