A piskótához a száraz alapanyagokat összekeverjük, hozzáadjuk a folyékony alapanyagokat, majd a forró vizet. 149 fokon sütjük 40 percig, 96 fok belső hőmérsékletig.
Az első krémhez a cukrot, a liszt felét, a tojássárgáját elkeverjük. A forralt tejszínes tejet belekeverjük, hozzáadjuk a pisztáciát, főzzük, össze turmixoljuk szűrjük, hűtjük.
A második krémhez a krémsajton kívül mindent össze olvasztunk, majd ha kihűlt hozzákeverjük a krémsajtot, és gépi habverővel átdolgozzuk.
A csokiszószhoz az étcsoki 2 harmadát felolvasztjuk (53 foknál), belekeverjük a maradék csokit, lehűtjük 32 fokra, és formázzuk.
A cseresznyeszószhoz a hozzávalókat összeforraljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.