A vajat habosítjuk a porcukorral, majd a tojásokat egyesével hozzáadjuk. Citrom héja és leve is mehet bele. Végül az összeszitált sütőporos, sós lisztet is beletesszük. Megsütjük a piskótákat.
A lemon curd-öt elkészítjük, a zselatint beletekeverjük és hűtjük. Addig a vajat kihabosítjuk. Ha a lemon curd kihűlt a vajjal elkeverjük. Betöltjük a piskótát.
Az epret felfőzzük a cukorral rozmaringgal és összetörjük. A rozmaringot kivesszük. A vizet elkeverjük a keményítővel és a forró epres pépbe keverjük, felforraljuk, sűrítjük. A vajat kihabosítjuk és a lehűlt epres krémmel összekeverjük.
A cukrászkrémhez a tejet felforraljuk, belekeverjük a tojást, a keményítőt, a cukrot. A túrót áttörjük a robotgéppel és ízesítjük a citrommal. A vajat kihabosítjuk a porcukorral. Összekeverünk mindent és betöltjük a piskótát.
A csokit és tejszínt összemlegítjük, elkeverjük és hűtjük. Ezzel burkoljuk alá a tortákat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.