Olvasszuk fel a vajat, és forrósítsuk át benne a mazsolát. Ha a mazsola már jól kikerekedett és forró, vegyük ki a vajból. Keverjük össze a kókuszreszeléket a darával, majd alacsony hőfokon pirítsuk az egészet világosbarnára.
Adjuk hozzá a mazsolát, a porcukrot, a fahéjat és a gyömbért, majd keverjük össze. Végül kis adagokban adjuk hozzá a forró tejet, és kevergetve főzzük egészen sűrűre.
Hagyjuk kissé kihűlni, majd formázzunk a masszából golyókat, és tegyük félre.
Melegítsük meg a tejet 1 csipet sáfrányos szeklicével, és tegyük félre. Keverjük simára a lecsöpögtetett joghurtot a porcukorral, majd adjuk hozzá a tejet és a szerecsendiót. Keverjük össze, tegyük a hűtőbe 30 percre, majd kínáljuk a daragolyókkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.