A pikáns csirkés-baconös tészta elkészítéséhez a pennét a csomagoláson található előírás szerint lobogó, forró, enyhén sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük.
A kockázott bacont egy serpenyőbe elkezdjük sütni, majd amikor már kezd pirulni, hozzáadjuk a kisebb darabokra vágott csirkemellet és fehéredésig pirítjuk. A vöröshagymát apró kockára vágjuk és a zúzott fokhagymával együtt hozzákeverjük a húshoz és néhány percig pároljuk.
A tabasco szószt és a darabolt paradicsomot hozzáadjuk a húshoz, felöntjük 1 dl vízzel és lefedve pároljuk 15-20 percig. Amikor a hús megpuhult, hozzáadjuk a tejszínt és a tejfölt. Összeforraljuk, majd belekeverjük a kifőzött tésztát.
A mozzarellát összevágjuk és hozzákeverjük a még forró csirkés tésztához, végül megszórjuk reszelt parmezánnal.
Nézd meg videón, hogy készítheted el a pikáns csirkés-baconös tésztát:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.