A gyümölcsöket a mandulával ledaráljuk, majd a likőrt is hozzákeverjük. Folpackba csomagoljuk, és hűtőbe tesszük egy fél órára. Diónyi golyókból kosárkákat formázunk, tányérokra ültetjük, majd ebbe töltjük a krémet.
A vajon a levendulát megfuttatjuk, a mézet hozzáadjuk, felfőzzük az egészet, a citrom levét is hozzáadjuk, és még együtt főzzük egy percig alacsony lángon.
A mascarponét kikeverjük, majd a szobahőmérsékletűre hűlt szirupot és a karikázott szőlőt is hozzákeverjük (ha túl folyós a krém, hűtőbe tesszük fél órára), majd a kosarakba kanalazzuk.
Idénygyümölcsökkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.