A csokoládét gőz felett felolvasztjuk. A tojást felhabosítjuk a cukrokkal, hozzáadjuk a tökpürét, a gyömbért, az olajat és a kihűlt olvasztott csokoládét, és simára keverjük.
A száraz hozzávalókat összevegyítjük, és egyneművé keverjük a csokis masszával, majd egy kb. 18-20 cm-es, sütőpapírral bélelt tortaformába simítjuk. 180 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
A ganache-hoz felforraljuk a tejszínt, és az összetördelt csokoládéra öntjük, majd simára keverjük.
Ha megsült a tészta, a rácson hagyjuk kihűlni, majd rákenjük a közben kihűlt csokikrémet. Apróra vágott kandírozott gyömbérrel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.