A felaprított hagymát egy kevés olajon megdinszteljük, megszórjuk pirospaprikával, majd felöntjük vízzel. Megsózzuk, megborsozzuk és megszórjuk tárkonnyal.
Hozzáadjuk a felkockázott sonkát és a felaprított gombát, és fél órát főzzük. Ezután beletesszük a karikára vágott zöldségeket és megmosott, szárazra törölt, majd felkockázott csirkemájat. Forrástól számítva 20-30 percet főzzük.
A lisztből és a főzőteszínből habarást készítünk, a leves főzőlevéből hozzáadunk néhány kanállal, majd a leveshez adjuk.
A tojásból, a lisztből és egy kevés sóból csipetketésztát gyúrunk, majd a levesbe csipegetjük. Pár percig főzzük, amíg a csipetke megfő, végén egy kevés citromlével ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.