A töltelékhez a tojássárgákat a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a liszttel elkevert diót, majd könnyedén beleforgatjuk a tojásfehérjék kemény, felvert habját.
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, kettéosztjuk, majd 2 db, 23×38 cm-es lappá sodorjuk. Az egyiket a sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, megkenjük a lekvárral, majd lefedjük a másik tészta lappal. A tésztát itt-ott megszurkáljuk egy villával, majd rásimítjuk a tölteléket.180 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
A kihűlt süteményt végül mikróban felolvasztott csokoládé és olaj keverékével bevonjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.