Egy nagyobb tálba összemérjük a hozzávalókat és alaposan összegyúrjuk. Félúton kitehetjük egy lisztezett deszkára is, ott könnyebben tudunk vele dolgozni. Fóliába csomagoljuk és fél órára hűtőbe tesszük.
Ezután lisztezett deszkán kb. 1 cm vastagságúra nyújtjuk a tésztát és derelyeszaggatóval 8-10 cm-es rudakat vágunk belőle.
Sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük őket, lekenjük a felvert tojással és megszórjuk gazdagon szezámmaggal.
190 fokra előmelegített sütő en kb. 20-25 percig sütjük, amíg szép aranybarna lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.