A tortillákhoz a liszteket elvegyítjük a sóval és a sütőporral, majd apránként hozzáadjuk az olvasztott vajat 1 dl meleg vízzel váltogatva. Az ujjainkkal nagyjából összedolgozzuk, végül kézzel simára gyúrjuk 3-4 perc alatt. Folpakba csomagoljuk, és szobahőmérsékleten pihentetjük 30 percig.
A pihentetett tésztát 8 részre osztjuk, és mindet gömbbé kerekítjük. A gombócokat egy tányér segítségével két réteg folpak vagy felvágott nejlonzacskó között egyenletesen laposra nyomkodjuk. Ezután az ujjainkkal egészen vékonyra húzgáljuk vagy sodrófával kinyújtjuk, és folpakkal külön-külön letakarjuk
Szárazon felhevítünk egy serpenyőt. Egyenként belehelyezzük a tortillákat, és mindkét oldalukat hólyagosra sütjük 30-40 másodperc alatt. A serpenyőből kivett darabokat fektetve félretesszük.
A salsához a koriandert a szárral együtt finomra aprítjuk. Az apróra kockázott hagymát és kicsumázott paprikát, valamint a magos rész eltávolítása után kockákra vágott paradicsomokat összeforgatjuk egy kevés korianderrel és a lime-lével. Sóval, borssal ízesítjük.
A marhahúst is apróra kockázzuk, esetleg ledaráljuk. Megsózzuk, megborsozzuk, és grillserpenyőben erős tűzön megpirítjuk.
A tortillákat tiszta konyharuhába bugyolálva a mikróba tesszük, és kb. 30 másodpercig melegítjük. Ezután egyenként kagyló alakúra hajlítjuk, majd megtöltjük őket a hússal és a salsával. A maradék korianderrel, valamint tetszés szerint reszelt sajttal megszórva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.