A lisztet egy tálba szitáljuk, hozzáadjuk a cukrot, a sót, egy tojást, a lágy margarint, a joghurtot és a langyos tejben felfuttatott élesztőt. Alaposan összegyúrjuk (közepesen lágy tésztát kapunk), majd a tetejét megszórjuk liszttel. Letakarjuk eg konyharuhával, és kb. 30 perc alatt duplájára kelesztjük.
Ha megkelt a tészta, két cipót készítünk, és kb. fél cm vastagra kinyújtjuk, majd 16 darabra vágjuk.
A túrót villával összetörjük, megsózzuk, megborsozzuk, meghintjük kaporral, és hozzáadjuk a tejfölt, majd alaposan kikeverjük.
A tölteléket a tészta szélesebb részére töltjük, és feltekerjük.
A kiflik tetejét megkenjük tojással, majd megszórjuk szezámmaggal köménymaggal. 180 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.