A karfiolt sós vízben egy kicsit előfőzzük, és egy római tálat kivajazunk. A tejfölt összekeverjük a majonézzel, a mustárral, és megszórjuk sóval, borssal és ételízesítővel.
A megmosott, majd szárazra törölt csirkét bedörzsöljük ételízesítővel és sóval, majd a tál aljára teszünk egy sor húst.
A húsra teszünk felkarikázott paprikát és paradicsomot, illetve rózsáira szedett karfiolt, majd meglocsoljuk a tejfölös öntettel, és szórunk rá reszelt sajtot. Addig folytatjuk a rétegezést, amíg el nem fogynak a hozzávalók (a tetejére sajt kerül).
A sütőben 180 fokon kb. másfél óra alatt készre sütjük.
Megjegyzés
A család kedvence, mert előző nap el lehet készíteni, másnap csak sütni. Nagyon finom, főleg frissen vágott falusi csirkéből! Köretnek vajas túrógaluskát tálalok, esetleg
krumplipürét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.